JUBILARNO, 10. IZDANJE: Ovog petka i subote “100 % Zagorsko“ u Zagrebu

Više od sto izlagača na Trgu bana Jelačića predstavit će svoje proizvode, a posjetitelje očekuje i bogat kulturno – glazbeni program

Objavljeno: 18.09.2019. zagorjeinternational

U Zagrebu je održana konferencija za medije na kojoj je najavljeno jubilarno, 10. izdanje manifestacije “100 % Zagorsko“, koju Krapinsko – zagorska županija organizira ovog petka i subote na Trgu bana Jelačića.

Promocija Zagorja

Riječ je o manifestaciji prodajno – izložbenog karaktera koja za cilj ima promovirati Zagorje kao poželjnu turističku destinaciju bogate kulturne baštine i gastronomske ponude. Manifestaciju su najavili krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, pročelnica Upravnog odjela KZŽ za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu Sanja Mihovilić, voditeljica Ureda Turističke zajednice KZŽ Sanja Škrinjar i Senka Jurina, voditeljica Ansambla Zabok.

Izvođači i animatori

Ove će godine na manifestaciji sudjelovati 104 izlagača koji će na Trgu bana Jelačića predstaviti poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, kao i proizvode tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. Također, tijekom dva dana na središnjem zagrebačkom trgu posjetitelje očekuje bogat kulturno – glazbeni program s tristotinjak izvođača i animatora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba