Modna revija i radionice robotike

Povratak u školu lakši je uz super zabavu u Westgateu

Objavljeno: 05.09.2019. zagorjeinternational

Drrrn, uskoro će zazvoniti zvono koje će označiti početak nove školske godine. A za lakši povratak u školu, omiljeni centar shoppinga i zabave pripremio je pregršt sadržaja za svoje školarce, ali i one koji će to tek postati. Na velikoj Westgate Kid’s modnoj reviji u subotu, 7. rujna od 16 sati, mali Westgate modeli pokazat će što će se nositi ove školske godine na školskim hodnicima i igralištima, a od 17 sati mali budući genijalci okušat će se na IRIM radionicama robotike. A za najmlađe znanstvenike, u nedjelju, 8. rujna od 16 sati, profesor Baltazar pripremit će set najboljih pokusa i igara.

U WESTGATE KRENI I ZA ŠKOLU SE OPREMI

Povratak u školu lakši je uz najbolje modne krpice u kojima će mali školarci zablistati u školskim klupama, ali i na hodnicima i školskom igralištu. Najveća ponuda školskog pribora u poznatim trgovinama, poput AB Bookshopa, pripremit će mališane za nove radne pobjede, a najveća ponuda odjeće, obuće i modnih dodataka na preko 20.000 kvadrata opremit će klince i klinceze za nadolazeću školsku sezonu.
Trgovine Baby Center, Next, Baby Land, Idexe, s. Oliver, Denis, Froddo, Mass, novootvoreni Dječji svijet i brojne druge, imaju najbolju ponudu povodom povratka u školu i zaista u Westgateu svatko može pronaći sve što treba za opremiti svoje školarce i one koji će to tek postati.

BALTAZAR I ZNANSTVENICI

Ali to nije sve, jer Westgate Shopping City zaista je omiljeni centar shoppinga i zabave za cijelu obitelj, pa tako dok najmlađi uživaju u predškolskim aktivnostima, stariji od shoppinga odmaraju u najvećoj Rock’n’bowl kuglani, Muzeju automobila “Ferdinand Budicki” i još mnogo zabavnog sadržaja. Ovog vikenda pripremite se za školu, pogledajte što se nosi nadolazeće školske modne sezone na velikoj Westgate Kid’s modnoj reviji u subotu od 16 sati, a mali intelektualci neka nauče sve o robotici uz IRIM radionice robotike od 17 sati. I, naravno, uz omiljenog znanstvenika Baltazara i njegovu družinu u nedjelju od 16 sati, vikend u Westgateu svima će biti nezaboravan.
I ne brini za prijevoz jer do Westgatea te svakog dana vozi besplatan autobus!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba