JUBILEJ VRIJEDAN POZORNOSTI: Slava Koren iz Zlatara proslavila stoti rođendan

“Baka Slava gotovo da i ne treba zdravstvenu intervenciju. U udomiteljskoj obitelji dobro se osjeća i vidi se da je zadovoljna”

Objavljeno: 26.08.2019. zagorjeinternational

Slava Koren, smještena u udomiteljskoj obitelji Biserke Petrinec iz Zlatara, u petak je proslavila 100. rođendan.
Uz najdraže srodnike, životni jubilej vrijedan pozornosti čestitali su joj predstavnici zlatarbistričkog Centra za socijalnu skrb, s buketom cvijeća među čestitarima je bila i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek, kao i liječnik slavljenice, Janko Korpar iz zlatarske ispostave Doma zdravlja KZŽ.
– Gospođa u svojoj životnoj dobi gotovo i ne treba zdravstvenu intervenciju. Zbog kronične bolesti, inkontinentnosti, pod stalnom je terapijom. Zapravo, više joj je potrebna stalna njega nego aktivno liječenje. Zbrinuta je svim pomagalima, u udomiteljskoj obitelji dobro se osjeća i vidi se da je zadovoljna – kaže doktor Korpar.
Slavljenica Slava Koren rođena je u Donjoj Šemnici, a živjela je u Mihovljanu. Udala se kasno, 1964. godine, za Stjepana Korena, rođenog 1923. godine, koji je ostao udovac s dvoje djece, Anom i Dragecom, koju je prigrlila, jer svoje nije imala. Oni je redovito posjećuju u udomiteljskoj obitelji u Zlataru. (Željko Slunjski)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba