Vaša idealna destinacija za wellness opuštanje, poslovno putovanje ili aktivni odmor

Dođite u Terme Sveti Martin i otkrijte svijet zdravih užitaka koji će vas ostaviti bez daha

Objavljeno: 17.08.2019. zagorjeinternational

Međimurje predstavlja jednu od top destinacija kontinentalne Hrvatske, zbog svoje bogate kulturne, povijesne i tradicijske baštine, te vjerske i povijesne arhitekture, dok najveći značaj turizmu daju prirodne ljepote i okusi rodnih brežuljaka, bogatstvo šuma, biljnog i životinjskog svijeta te zaštićeno područje Regionalnog parka Mura – Drava. U toj zelenoj međimurskoj oazi, smjestile su se Terme Sveti Martin – “svijet zdravih užitaka”, koji se razvio u skladu s filozofijom poznatog Međimurca Rudolfa Steinera, prema kojoj su um, duša i tijelo u ravnoteži radi održavanja zdravlja i kvalitetnog života.

Hotel Spa Golfer smjestio se na brežuljku usred netaknute prirode, koja gosta ostavlja bez daha. Moderno opremljen sa 151 hotelskom sobom i šest luksuznih suiteova, predstavlja idealnu destinaciju za cjelogodišnji odmor, wellness opuštanje, poslovno putovanje, ali i aktivni odmor. Hotel je okružen pažljivo uređenim golf terenima, te svježinom zelenila, dok mu unutrašnjost krasi suvremeni dizajn i prozračnost.

Nasuprot hotelu, nalazi se 98 apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmansko naselje Regina predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor ili cijelo društvo. Cijeli koncept healthiness odmora usavršen je ljekovitom termalnom vodom, koja je, prema analizama, među najkvalitetnijim i najstarijim termomineralnim vodama u Europi.

Martilandia nudi aktivnosti za sve uzraste, a može se pohvaliti s 2600 četvornih metara vodenih površina, čak pet tobogana, dječjim vodenim igralištem i maskotom, jelenom Martijem. Ljubitelji wellnessa će u Svetom Martinu zaista uživati, jer Resort nudi više od 20 različitih vrsta masaža, te svijet sauna, kao i beauty centar s bogatim izborom kozmetičkih tretmana. Moderno uređen prostor za hedonističko uživanje, uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen s podvodnom masažom i ležajevima za opuštanje, whirlpoolovima, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaksaciju te refresh kutak uz zdrave napitke i voće, dio su ove wellness oaze.

U Termama Sveti Martin mogu se izmjeriti metaboličke funkcije tijela i njegov bioritam, a svoje mjesto u gastronomskoj ponudi našle su namirnice biodinamičkog podrijetla.
Pub Potkova autentično je mjesto gdje se nude najbolja točena piva široke palete odabira, uz živu glazbu i zagarantiranu zabavu vikendom, a tu su i brojni sadržaji za rekreativne, ali i profesionalne sportaše. Sportski tereni, dvorana s teretanom, hotelska teretana, trim staze i golf, te disc golf teren, samo su neke od mogućnosti koje se nude ljubiteljima sporta svih uzrasta.

Osim toga, za vrijeme boravka gosti mogu istražiti ponudu izleta koji otkrivaju ono najbolje od Međimurja – Mlin na Muri, farma jelena, degustacija vina i sokova OPG-a Hažić, te Čakovec, samo su neke od opcija.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter