“Law Enforcement Torch Run”

PU krapinsko – zagorsku posjetili predstavnici najvećeg policijskog udruženja koje podupire sportaše s intelektualnim teškoćama

Objavljeno: 05.07.2019. AB

U sklopu posjete RH, Gary Gordon i Jan Brandenhorst, regionalni koordinatori organizacije “Law Enforcement Torch Run” za Europu i Euroaziju, posjetili su Policijsku upravu krapinsko zagorsku, zajedno s voditeljicom smjene u domu Policijske akademije i sudionicom Torch Runa ispred MUP-a RH Majom Krajcar, voditeljicom Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost Ivanom Herceg te službenicom za promicanje sporta i potporu sportašima u MUP-u Ksenijom Vujčić.
Oni su predstavili Međunarodni pokret “The Law Enforcement Torch Run”, najveće udruženje policija svijeta humanitarnog karaktera, koje podupire sportaše s intelektualnim teškoćama, te istaknuli da je hrvatska policija član pokreta od 2014. godine.
U Zaboku ih je dočekao načelnik Policijske uprave Darko Car sa suradnicima, a nakon kratkog pozdravnog govora, upoznao ih je s kulturnim i turističkim značajkama Krapinsko -zagorske županije i radom zagorske policije. Gosti su u sklopu svoga boravka u Krapinsko-zagorskoj županiji posjetili i Muzej oldtimera te Muzej krapinskih neandertalaca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba