U punoj Festivalskoj dvorani u Krapini premijerom “Mila Show“ otvoren 12. GFUK

Adam Končić: Lijepo je što će Krapina ovih dana živjeti s glumcima, sviračima i pjevačima, koji će im dati veselje i radost glume

Objavljeno: 26.04.2019. ivanabelosevic

U punoj Festivalskoj dvorani u Krapini premijerom “Mila Show“ otvoren je ovogodišnji 12. GFUK. Riječ je o nečem novom i spektakularnom, koncertu s pričom u kojem Mila Elegović pjeva, pleše i glumi, a na sceni su osim nje i plesačice Kazališta Komedija, band koji svira uživo i Adalbert Turner Juci. Krapinska publika je u premijernoj izvedbi uz Milu mogla vidjeti i Mariju Borić.

Pet sjajnih naslova

Predsjednik Kulturne udruge GFUK i osnivač Festivala Adam Končić rekao nam je kako je prekrasno  to da je Krapina 12 godina u jednom dramskom, glumačkom i vrlo intenzivnom bilu.

– Ove godine je pet sjajnih naslova uključujući ovaj premijerni, u ovoj prekrasnoj festivalskoj dvorani. Pored toga još je važno istaknuti i 10 godina GFUK-a i po Zagorju, odnosno ove godine 28 gradova i općina koji podržavaju tu inicijativu. Impresivno je to da ćemo u ovih 17 dana Festivala dati 33 predstave, to je na ponos nama i svim ljudima ovdje. Tri predstave koje igraju ovdje u Krapini su rasprodane, a za dvije ima još nešto karata. Konkretno za dječju predstavu Carevo novo ruho i Cabaret preko veze. Prekrasno je što si ljudi na vrijeme nabave karte, a to mogu učiniti i vrlo jednostavno preko mobitela. Za predstave koje igraju po Zagorju, ulaznice se mogu nabaviti prije početka u svakom pojedinom mjestu gdje gostujemo, a većina općina svojim mještanima i poklanja predstavu – istaknuo je Končić.

 Prava premijera

Dodao je da je uvjeren kako će na “Mila show“ publika dobro reagirati, jer je ona imala već nekoliko izvedbi zatvorenog tipa, gdje publici nije bilo dostupno da kupuju karte, tako da je to večeras bila prava kazališna premijera.

– Lijepo je što će Krapina ovih dana živjeti s glumcima, sviračima, pjevačima i svim profesionalcima koji publici žele dati veselje i radost glume – naglasio je Končić.

Na otvorenju su bili krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, njegovi zamjenici Anđelko – Ferek Jambrek i Jasna Petek te gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović sa zamjenicima Brankom Varjačićem i Dragom Kozinom.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba