Kreće izrada projektno – tehničke dokumentacije, a do kraja godine cilj je ishoditi građevinsku dozvolu

POVJERENSTVO ODLUČILO: Ide se u izgradnju nove sportske dvorane u Gornjoj Stubici

Objavljeno: 05.04.2019. JJ

U četvrtak je u prostoru Općine Gornja Stubica održan sastanak Povjerenstva za praćenje izgradnje sportske dvorane u Gornjoj Stubici. Krajem prosinca 2018. godine, naime, potpisan je Sporazum o zajedničkom interesu za izgradnju sportske dvorane između Krapinsko – zagorske županije, Općine Gornja Stubica i Osnovne škole Matije Gupca. Povjerenstvo je donijelo odluku da se ide u izgradnju te da će se što prije pristupiti izradi projektno – tehničke dokumentacije, koju će u jednakim omjerima financirati KZŽ i Općina Gornja Stubica. Cilj je da se do kraja 2019. godine ishodi građevinska dozvola za novu sportsku dvoranu, koja će se graditi neposredno uz postojeću sportsku dvoranu, koja se nalazi u sklopu OŠ Matije Gupca.
Cilj je stvaranje boljih uvjeta za odvijanje nastave tjelesnog odgoja u primjerenim prostorima te za sportsko – rekreacijske aktivnosti građana, sportskih organizacija te poticanje i promicanje sporta općenito na području općine Gornja Stubica.
Sastanku Povjerenstva nazočili su krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek, zamjenik gornjostubičkog načelnika Vladimir Škvorc, upravni savjetnik za prostorno uređenje i gradnju Stjepan Čajko te učitelj tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ Matije Gupca Dominik Karajić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba