Na radnom sastanku HDZ-a Svetog Križa Začretja, vodstvo Županijske organizacije stranke pružilo podršku novoizabranom predsjedniku Miljenku Šoštariću

KREĆU PRIPREME ZA IZBORE ZA EU PARLAMENT: “Imamo odličnu ekipu koja će u narednom razdoblju raditi na jačanju organizacije”

Objavljeno: 04.04.2019. zagorjeinternational

U prostorijama Općine Sveti Križ Začretje, održan je radni sastanak Općinske organizacije HDZ-a Sveti Križ Začretje. Uz brojne članove, sastanku su nazočili predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ i saborski zastupnik Žarko Tušek, te potpredsjednik i tajnik krapinsko – zagorskog HDZ-a Alen Gerek i Danko Hršak. Svojim dolaskom pružili su podršku novoizabranom predsjedniku svetokriškog HDZ-a i dugogodišnjem članu stranke Miljenku Šoštariću.

Dječji vrtić

Na dnevnom redu radnog sastanka bilo je, između ostaloga, izvješće o održanim izborima u toj općinskoj organizaciji, na kojima Šoštarić nije imao protukandidata.
– Imamo odličnu ekipu koja će u narednom razdoblju raditi na jačanju organizacije – poručio je novoizabrani predsjednik, zahvalivši svima na povjerenju.
Na sastanku se također raspravljalo i o aktualnoj političkoj situaciji, prije svega o izgradnji dječjeg vrtića u toj gospodarski razvijenoj općini. Istaknut je dugogodišnji angažman Žarka Tušeka i Miljenka Šoštarića oko izgradnje vrtića, na što se čekalo 20 godina. Jedna od tema sastanka bili su i predstojeći izbori za EU parlament, koji će se održati 26. svibnja.

Obilazak mjesnih odbora

Šoštarić je izrazio uvjerenje kako će HDZ na tim izborima pobijediti, a HDZ-ovci se nadaju dobrim izbornim rezultatima i na području općine Sveti Križ Začretje. Šoštarić je ponovio riječi predsjednika HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića, koji je istaknuo kako je izborna utakmica za Europski parlament važna za smjer u kojem zemlja ide. Na sastanku je dogovoreno i da će u narednom razdoblju članovi općinske organizacije, uz pripreme za izbore za EU parlament, obići i svih 19 mjesnih odbora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba