VALOVITI PAPIR DUNAPACK ZAPOŠLJAVA: Postanite dio uspješnog tima jednog od najvećih proizvođača papirne ambalaže u Europi

Traži se radnik u proizvodnji, radnik u škrobnoj kuhinji i mehatroničar/elektroničar – osiguran topli obrok, naknada za prijevoz i stabilna primanja

Objavljeno: 30.03.2019. zagorjeinternational

Valoviti papir Dunapack d.o.o. sastavni je dio Prinzhorn Grupe, koja zapošljava gotovo sedam tisuća ljudi u 15 zemalja, a nalazi se među tržišnim liderima u reciklažnoj, papirnoj i ambalažnoj industriji. Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta te opsega poslovanja, ovo uspješno poduzeće sa sjedištem u Zaboku traži odgovorne, otvorene i proaktivne osobe koja će se pridružiti postojećem uspješnom timu na pozicijama radnik u proizvodnji (m/ž), radnik u škrobnoj kuhinji (m/ž) i mehatroničar/elektroničar (m/ž).

Opisi poslova

Radnik u proizvodnji upravlja ulagačkim dijelom stroja, provodi kontinuiranu kontrolu kvalitete ploča na ulagačkom dijelu stroja te kontrolu kvalitete finalnog proizvoda na izlagačkom dijelu stroja, bavi se paletiziranjem i identificiranjem proizvoda paletnim karticama, pružanjem pomoći prilikom podešavanje stroja, pripreme alata i tiskovnih formi, a tu su i ostali zadaci prema nalogu neposrednog rukovoditelja. Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost tehnički smjer, usmjerenost na timski rad, osnovna računalna pismenost i motiviranost za daljnje učenje i usavršavanje.

Radnik u škrobnoj kuhinji bavi se distribucijom pripremljenog škrobnog ljepila sukladno potrebama proizvodnje, provodi kontinuirani nadzor nad uređajem za pripremu škrobnog ljepila i sistema zbrinjavanja otpadnih voda, kontrolu kvalitete škrobnog ljepila, te se bavi preventivnim održavanjem uređaja za pripremu škrobnog ljepila i zbrinjavanja otpadnih voda, a sve u skladu s dokumentacijom proizvođača i internim uputama, uz ostale zadatke iz djelokruga rada i odgovornosti, a po nalogu neposrednog rukovoditelja. Uvjeti su srednja stručna sprema grafičkog, kemijskog ili srodnog tehničkog smjera, usmjerenost na timski rad, te osnovna računalna pismenost i motiviranost za daljnje učenje i usavršavanje.

Mehatroničar/elektroničar bavi se poslovima industrijskog održavanja, održavanjem elektroničkih, električnih, pneumatskih i hidrauličkih uređaja i opreme, defektažom kvarova i popravkom neispravnih uređaja i opreme te kontrolom i održavanjem kontinuirane ispravnosti strojeva, sukladno tehničkoj dokumentaciji i internim planovima održavanja. Uvjeti su srednja stručna sprema, mehatroničar ili elektroničar, usmjerenost na timski rad, osnovno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, razvijene vještine rada na računalu – MS Office paket, te motiviranost za daljnje učenje i usavršavanje.

Poduzeće nudi za sva radna mjesta stručnu obuku te kontinuirani program stručnog usavršavanja.

Ukoliko ste zainteresirani za neko od navedenih radnih mjesta, pošaljite svoju zamolbu sa životopisom do 12. travnja, poštom na adresu: Valoviti papir Dunapack d.o.o., Trebež 2, Zabok ili elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected].

Više informacija o poduzeću pronađite na internetskoj stranici: https://www.dunapack-packaging.com/hr/hr/.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba