Zagorski predstavnici na međunarodnoj konferenciji u organizaciji Visoke poslovne škole PAR u Opatiji

Na temu utjecaja poslovnih anđela na globalno poduzetništvo govorili župan Željko Kolar, Helena Matuša, Vlatka Mlakar i Valentina Đurek

Objavljeno: 29.03.2019. JJ

U Opatiji se danas i sutra održava međunarodna konferencija u organizaciji Visoke poslovne škole PAR. Tema ovogodišnje konferencije je “Utjecaj poslovnih anđela na globalno poduzetništvo”, a gost konferencije bio je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji se u uvodnom obraćanju osvrnuo na otvaranje WBAF-ovog ureda u Republici Hrvatskoj za područje čitave Europske unije u Dvorcu Bračak.

Otvorenost i konkurentnost

– Ovaj projekt pokazuje da je Krapinsko – zagorska županija prepoznata na međunarodnoj razini od strane poslovnih ljudi, kao institucija koja postoji na principima otvorenosti i konkurentnosti. Njegujemo partnerstvo, inovativnost, pružamo potporu inovativnim idejama i ne bojimo se otvoriti vrata drugačijim pristupima u poslovanju. Nije mala stvar za nas i općenito Hrvatsku imati WBAF ured za čitavu Europu – rekao je župan Kolar, ujedno i predsjednik Upravnog odbora WBAF Hrvatska, dodavši da je preuzimanjem ove odgovorne uloge, KZŽ postala dio svjetske financijske i poslovne mreže, koja ima za cilj olakšati pristup kapitalu za poduzetnike početnike i poduzetnike u intenzivnoj fazi rasta.

Digitalne inovacije

Za istaknuti je da su na glavnom panelu konferencije, upravo na temu utjecaja poslovnih anđela na globalno poduzetništvo, panelistice bile i Helena Matuša, zamjenica ravnateljice Zagorske razvojne agencije, te pročelnica Upravnog odjela KZŽ za javnu nabavu i EU fondove Vlatka Mlakar, dok je na panelu koji je obrađivao temu digitalnih inovacija za dodane vrijednosti, jedna od panelistica bila zamjenica gradonačelnika Zaboka Valentina Đurek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba