Važna obavijest iz krapinskog Krakoma

Od ponedjeljka se uvodi ljetno radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini, evo kada možete predati otpad

Objavljeno: 13.03.2019. IB

Iz Krakoma d.o.o. obavještavaju građane i korisnike usluga, da se od ponedjeljka uvodi ljetno radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini, na adresi Bobovje 52F. Otpad se može predavati ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 12 do 19 sati, četvrtkom od 7 do 14 i subotom od 7 do 12 sati. Otpad se neće zaprimati za vrijeme dnevne pauze, tijekom jutarnje smjene od 10 do 10.30 sati i popodnevne od 14.30 do 15.00 sati, a nedjeljom i praznikom reciklažno dvorište ne radi.

Razvrstani otpad

– Izmijenjeni raspored radnog vremena prilagođen je ljetnim aktivnostima i potrebama korisnika.  Podsjećamo da se u reciklažnom dvorištu preuzima sav razvrstani otpad – papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, biootpad, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također, preuzima se problematični otpad te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti – ističu iz Krakoma.

Okolne općine

Dodaju kako fizičke osobe s područja grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj imaju pravo na besplatno odlaganje navedenog otpada uz predočenje osobne iskaznice.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba