Izgovorite sudbonosno “da” na Las Vegas vjenčanju, uživajte u nastupu Stele Paradžik i Borisa Rogoznice, a tu je i dječja predstava “Zaljubljene princeze”

Zaljubljeni vikend u Westgateu

Objavljeno: 08.02.2019. zagorjeinternational

Valentinovo je pred vratima, a Westgate ti donosi zaljubljeni vikend i pravu ljubavnu čaroliju! Tražiš idealan poklon za Valentinovo? Prava adresa za ljubav ovog vikenda je – Westgate Shopping City! U subotu od 17 sati reci DA svojoj voljenoj osobi ispred Elvisa Presleyja! Fotkaj se i nezaboravan trenutak s tvojeg Las Vegas vjenčanja ponesi sa sobom. A naj par nagrađuje se super shoppingom u trgovinama poznatih svjetskih brendova, koji imaju odlične akcije za zaljubljeni vikend!

Osim vjenčanja i odličnog shoppinga pravih komada za nezaboravne ljubavne dane i noći, povedite svoje mališane na predstavu “Zaljubljene princeze” u nedjelju od 16 sati, a cijeli vikend pratit će vas romantične note glazbenih gostiju. U subotu od 18 sati ljubavne stihove pjevat će preslatka Stela Paradžik, a u nedjelju od 17 sati dame će u trans baciti šarmantni Boris Rogoznica.
Ne smiješ propustiti zaljubljeni vikend u Westgateu, uz super zabavu i odličan shopping po najboljim cijenama povodom Valentinova. Do Westgatea voze besplatni Westgate autobusi, a osim shoppinga i zabave, čeka te i bogata gastro ponuda.

 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter