ŽUPANIJSKI CENTAR 112: Izbjegnuta novogodišnja tragedija u Pavlovcu Zabočkom, u Bobovju izbio požar na automobilu, ljudi se diljem Zagorja žalili na pucanje

U ponoć izbio požar na obiteljskoj kući, no zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca brzo je ugašen

Objavljeno: 01.01.2019. AB

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 96 poziva, od kojih se njih 19 odnosilo na intervencije hitne pomoći. U tom vremenu nisu zabilježene prometne nesreće, no jesu dva požara. Noćas, u ponoć, izbio je požar na obiteljskoj kući u Pavlovcu Zabočkom, no on je zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca ZJVP-a Zabok i DVD-a Pavlovec brzo stavljen pod kontrolu i ugašen. U Bobovju je također, nekoliko minuta nakon ponoći, došlo do požara na osobnom vozilu. Ugasili su ga vatrogasci JVP-a Krapina.
Od ostalih događaja, izdvojena su obiteljska nasilja u Gornjoj Šemnici i Lugu Poznanovečkom, a primljeno je i više prijava građana kojima je smetala upotreba pirotehničkih sredstava. Prometnik HŽ-a iz Velikog Trgovišća pak je prijavio nepoznatu grupu mladića koja je u jutarnjim satima oštetila inventar željezničke stanice, dok je nepoznata osoba oštetila rampu u Stubičkim Toplicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba