Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada održalo svečanost dodjele priznanja dobrovoljnim darivateljima krvi s područja Desinića, Huma na Sutli i Pregrade

Jubilarnu županijsku zahvalnicu za 50 puta darovanu krv dobio Dubravko Drenški

Objavljeno: 20.12.2018. IB

Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada u gradskoj je vijećnici održalo svečanost dodjele priznanja dobrovoljnim darivateljima krvi s područja Desinića, Huma na Sutli i Pregrade koji su tijekom ove godine ostvarili jubilarni broj darivanja. Zahvalnicu za deset puta darovanu krv primili su Višnja Jelačić i Mateja Barlović, za krv darovanu 20 puta zahvalnicu je dobio Danijel Drenški, dok je za 30 puta darovanu krv zahvalnicu primio Živko Krsnik. Za 40 puta darovanu krv, zahvalnicu je uručena Tomislavu Novaku, dok je jubilarna zahvalnica od strane Krapinsko – zagorske županije za 50 puta darovanu krv dodijeljena Dubravku Drenškom.

Brojni uzvanici

Također su uručene zahvalnice svima koji su po prvi puta u prošloj godini darovali krv, a to su Karlo Horvat, Tea Fiket, Sendi Jutriša i Monika Krušlin.
Okupilo se nekoliko desetaka volontera i dobrovoljnih darivatelja krvi, a prisustvovali su i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša, ravnateljica GDCK-a Pregrada Štefica Pasarić, ravnatelj Društva Crvenog križa Krapinsko – zagorske županije Davor Šimunović te pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Krapina Dražen Strabić.

Učenici Glazbene škole

U popratnom programu nastupili su učenici Glazbene škole Pregrada, a nakon podjele priznanja, uslijedio je domjenak za darivatelje, goste i sudionike programa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba