U Stubičkim Toplicama održani 23. Međunarodni godišnji hapkido seminar Europske hapkido unije te Generalna skupština EHU-a

“Došli smo u Zagorje kako bismo hrvatsku i europsku javnost upoznali s ljepotama ovog borilačkog sporta, a sportaše s ljepotama Hrvatske”

Objavljeno: 17.12.2018. zagorjeinternational

U Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama proteklog su vikenda održani 23. Međunarodni godišnji hapkido seminar Europske Hapkido Unije te Generalna skupština Europske Hapkido Unije. Hapkido je tradicionalna korejska borilačka vještina, koja se u Hrvatskoj prvi put pojavila 1996. godine.

Razne mogućnosti

– Organizacijom ovog europskog seminara želja nam je upoznati hrvatsku i europsku javnost s ljepotom hapkido sporta, kao i njegovom raznovrsnošću i mogućnostima rekreacije za sve uzraste, te upoznati naše europske prijatelje i kolege s mogućnostima i ljepotama Hrvatske – poručili su organizatori.
Na svečanom otvorenju bio je zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, koji je pozdravio sve okupljene te im poželio dobrodošlicu u Krapinsko-zagorsku županiju.
– Drago nam je da ste za 23. godišnji seminar i Generalnu skupštinu odabrali upravo naše Zagorje, čast nam je što smo mogli pomoći u organizaciji – Ferek-Jambrek i pozvao okupljene da razgledaju neke od zagorskih znamenitosti.

Pokroviteljstvo predsjednice

Okupljene su pozdravili i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, predsjednik Hrvatskog hapkido saveza Mladen Kužnik te voditelj programa Hrvatskog hapkido saveza za osobe s posebnim potrebama Mirsad Bećirović.
Inače, 23. Međunarodni godišnji hapkido seminar Europske Hapkido Unije i Generalna Skupština Europske Hapkido Unije održani su pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, Krapinsko-zagorske županije i Općine Stubičke Toplice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter