MEĐUŽUPANIJSKI SKUP UČITELJA RAZREDNE NASTAVE IZ TRI ŽUPANIJE U DVORU VELIKI TABOR

“Svi projekti i investicije u škole ne bi imali smisla da u njima nemamo učitelje koji su entuzijastični, vole svoj posao i kojima je stalo”

Objavljeno: 27.08.2018. zagorjeinternational

U Dvoru Veliki Tabor održan je Međužupanijski skup voditelja Županijskih stručnih vijeća učitelja razredne nastave Krapinsko-zagorske, Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslavačke županije. Na skupu su održane likovne radionice za učitelje te su predstavljene projektne aktivnosti i radionice u Muzejima Hrvatskog zagorja, projekt Zagorska ruža i projekt Vukovar.

Podrška djeci

Otvorenju je prisustvovala zamjenica krapinsko zagorskog župana Jasna Petek. Istaknula je kako KZŽ kao osnivač osnovnih i srednjih škola živi sa svojim školama te kroz različite projekte pruža podršku djeci s teškoćama u razvoju, darovitoj djeci i djeci koja su trenutno u lošem socijalnom položaju.

Sretni i ponosni

– Sve to, kao i brojne infrastrukturne investicije, ne bi imalo nikakvog smisla da nemamo učiteljice i učitelje koji su entuzijastični, vole svoj posao i kojima je prije svega stalo. Kako znam da u našim školama imamo upravo takve učiteljice i učitelje, ja sam izuzetno sretna i ponosna – istaknula je zamjenica župana.

Okupljenima su se obratili i ravnateljica Muzeja Hrvatskog zagorja Nadica Jagarčec, ravnateljica OŠ Đure Prejca Desinić Anica Karažija, te savjetnica iz Agencije za odgoj i obrazovanje Šimica Mihaljević. (ib)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter