SVEČANOST U ZLATARU

Otvorenje preuređene moderne poslovnice, Zagrebačka banka obilježila vrijednom donacijom Srednjoj školi

Objavljeno: 20.07.2018. JJ

U četvrtak je u Zlataru svečano otvorena preuređena poslovnica Zagrebačke banke. U modernoj poslovnici u Gajevoj ulici 7, klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoja financijska pitanja, obavljati transakcije i dobivati savjete.
Inače, Zagrebačka banka je u Zlataru prisutna još od 1990. godine i od tada je na usluzi tisućama klijenata, građanima, malim i srednjim poduzetnicima te korporativnim klijentima, kojima su na raspolaganju stručni bankari, na čelu s direktoricom poslovnice Marijanom Gorupec.

Ugodnije mjesto

– Zlatar je dobio preuređenu poslovnicu Zagrebačke banke koja je funkcionalna i moderna, ali i ugodnije mjesto za rad našim bankarima i klijentima. Ulaganje u nove tehnologije i uvođenje novih usluga naš su stalni prioritet, kao i klijenti koji su nam uvijek na prvom mjestu. Zato nam je važno da osim ugodnog prostora, ovdje imamo i stručne bankare koji su vam na raspolaganju za sve što vam je važno – poručila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke, kojoj su se na otvorenju poslovnice pridružili brojni klijenti, uzvanici i zaposlenici banke.
Novouređenu poslovnicu odlikuje suvremeni dizajn koji omogućuje otvorenost i povezanost 24-satne zone i poslovnice. Posebna pogodnost je besplatan wi-fi, a poslovnica je prilagođena građanima s poteškoćama u kretanju i problemima s vidom – ulaz je prilagođen osobama u invalidskim kolicima, a postavljena je i taktilna podna traka za slijepe i slabovidne osobe.
Povodom otvorenja preuređene poslovnice, Dijana Hrastović je uručila donaciju od 10 tisuća kuna Srednjoj školi Zlatar, čiji su učenici pripremili prigodni glazbeno – scenski program.

“Ponos Hrvatske”

Na otvorenju je bila i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek.
– Jako smo zadovoljni jer se naš grad počeo mijenjati i uređivati, a zadovoljstvo nam je i što se u cijelu tu priču uključila i Zagrebačka banka s uređenjem ove poslovnice. Moram spomenuti i da je to prvo uređenje poslovnice na ovakav način u Krapinsko – zagorskoj županiji. Vjerujem da će klijenti iz Zlatara i susjednih općina rado dolaziti ovamo. Zahvalni smo što se Zagrebačka banka uključuje u razne naše akcije i podupire naše manifestacije. Sretna sam i zbog današnje donacije Srednjoj školi Zlatar, jer ona je ponos ne samo Zlatara, Krapinsko – zagorske županije, nego, sa svojim rezultatima, i cijele Hrvatske – istaknula je gradonačelnica.
Čestitkama na uređenju poslovnice se pridružila i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.
– Predstavnici Krapinsko – zagorske županije rado prisustvuju ovakvim događajima, koji podižu kvalitetu rada institucije ili ustanove koja nudi neku uslugu, te kreiraju jedan novi vid odnosa s klijentima – zaključila je Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba