ODUZIMANJE PREDNOSTI PRILIKOM SKRETANJA IZAZVALO PROMETNU NESREĆU U LEPAJCIMA

U sudaru motocikla i automobila, vozač motocikla lakše, a putnica teže ozlijeđena

Objavljeno: 02.07.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 98 poziva. Na području Krapinsko – zagorske županije dogodile su se dvije prometne nesreće. Oko 18.55 sati, u Lepajcima je došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede. Do prometne nesreće je došlo kada je 53-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom, prilikom skretanja oduzeo prednost prolaska motociklu, kojim je upravljao 55-godišnji hrvatski državljanin. Tom prilikom došlo je do udara motocikla u prednji dio desne bočne strane osobnog automobila.

Intervenirali vatrogasci

U prometnoj nesreći, lakše tjelesne ozlijede zadobio je vozač motocikla, a teške tjelesne ozlijede 51-godišnja putnica na motociklu, koja je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana, prevezena u bolnicu Sestre milosrdnice u Zagreb.
Na teren je izašla i Javna vatrogasna postrojba Krapina, pa su vatrogasci nakon pomaganja u spašavanju unesrećenih osoba, izvršili saniranje kolnika nakon razlijevanja goriva i maziva iz oštećenih vozila.

Krađa stolca

Druga prometna nesreća dogodila se u Donjoj Pačetini, gdje su se sudarila dva osobna vozila, a nastala je samo materijalna šteta.
Dobrovoljno vatrogasno društvo Bedekovčina je pak izašlo na tehničku intervenciju uklanjanja srušenih grana s ceste u naselju Jankovčica II u Bedekovčini.
Policijska uprava krapinsko – zagorska zabilježila je i jednu krađu. S terase ugostiteljskog objekta u Zaboku ukraden je stolac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba