KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA

Za predsjednicu Savjeta mladih grada Pregrade izabrana Ema Javornik, a za njezinu zamjenicu Stella Pondeljak

Objavljeno: 01.06.2018. JJ

U pregradskoj Gradskoj vijećnici održana je konstituirajuća sjednica trećeg saziva Savjeta mladih grada Pregrade. Konstituirajuću sjednicu je do izbora predsjednika vodila predsjednica Gradskog vijeća Tajana Broz, koja je članice i članove Savjeta upoznala s osnovnim zadaćama Savjeta mladih te im zaželjela nastavak kvalitetne suradnje s Gradom i Gradskim vijećem.

Čestitao gradonačelnik

Članice i članovi Savjeta za predsjednicu su izabrali Emu Javornik, a za njezinu zamjenicu Stellu Pondeljak. Novoj predsjednici i njezinoj zamjenici na izboru su čestitali pregradski gradonačelnik Marko Vešligaj i njegova zamjenica Gordana Križanec – Ružić, a članovima i članicama poželjeli uspjeh u radu te istaknuli važnost sudjelovanja Savjeta mladih kao savjetodavnog tijela u kreiranju javnih politika.
Savjet mladih Grada Pregrade savjetodavno je tijelo koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini Grada Pregrade. U okviru svog djelokruga, Savjet mladih raspravlja o pitanjima značajnima za rad Savjeta, kao i o pitanjima iz djelokruga rada Gradskog vijeća koja su od interesa za mlade.

Sedam članova

Podsjetimo, Gradsko vijeće je na svojoj osmoj sjednici, održanoj 16. svibnja, izabralo sedam članova i članica Savjeta mladih i njihove zamjenike. Izabrani su Ema Javornik i zamjenik Xhevdet Pnishi, Zvonimir Gretić i zamjenica Veronika Gajšak, Lucija Cigrovski i zamjenik Luka Burić, Vlatko Gretić i zamjenik Domagoj Hohnjec, Denis Flegar i zamjenik Ivan Drenški, Tea Hohnjec i zamjenik Jurica Bednjanec te Stella Pondeljak i zamjenica Anja Vrbanc.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba