ZBOG OLUJNOG NEVREMENA, U PROTEKLA 24 SATA PUNE RUKE POSLA ZA DEŽURNE SLUŽBE

Vatrogasci gasili požare u Bobovju, Mokricama i Bregima Zabočkim, ispumpavali vodu u Zaboku i Zlataru, a dio Zagorja bio je i bez struje

Objavljeno: 30.05.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 138 poziva. Evidentirane su dvije prometne nesreće. U Vrankovcu je došlo do slijetanja osobnog vozila s kolnika, pri čemu je zabilježena samo materijalna šteta. U Stubičkim Toplicama je prilikom vožnje u rikverc slomljen hidrant.
Vatrogasne ekipe intervenirale su u Bobovju, gdje se dogodio požar na objektu, u Mokricama, gdje se dogodio požar električnog stupa, u Zlataru, gdje je DVD Zlatar angažiran na tehničkoj intervenciji ispumpavanja vode iz objekta, u Bregima Zabočkim, gdje se dogodio požar uslijed udara groma u obiteljsku kuću, dok je u Zaboku bilo više intervencija ispumpavanja vode iz objekata i šahtova te ispiranja blata s kolnika, uslijed olujnog nevremena koje je pogodilo to područje.
Zbog nevremena, zabilježen je i nestanak električne energije u Stubičkim Toplicama, Lazu Stubičkom, Donjoj Podgori, Zaboku, Lepoj Vesi i Požarkovcu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba