SREDNJA ŠKOLA KONJŠČINA PROSLAVILA 70. ROĐENDAN

Ravnateljica Rataić: Ova je škola stup naše zajednice, stoga ga i dalje zajedno jačajmo – na dobrobit ove i budućih generacija

Objavljeno: 29.04.2018. JJ

U Srednjoj školi Konjščina održana je prigodna svečanost kojom je obilježeno 70 godina njezinog postojanja. Zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek ovom je prilikom ravnateljici Milojki Rataić uručio zahvalnicu župana Željka Kolara Srednjoj školi Konjščina za dugogodišnji i predani rad u obrazovanju – jamstvo uspjeha i napretka društva u cjelini.

Izvrsni rezultati

– Sve srednje škole u Krapinsko – zagorskoj županiji su izvrsne – naši učenici postižu izvrsne rezultate te stoga još jednom zahvaljujem svim profesorima, mentorima i ravnateljima na svom trudu, energiji i zalaganju kojeg ulažu u odgoj i obrazovanje svih generacija koje prolaze kroz škole – rekao je Ferek – Jambrek te svim sadašnjim i bivšim djelatnicima škole čestitao ovu veliku obljetnicu i istaknuo značaj Srednje škole Konjščina za cijelu Krapinsko – zagorsku županiju.
Inače, Krapinsko – zagorska županija je krenula u projektiranje višemilijunske energetske obnove zgrade Srednje škole Konjščina, a planira i rekonstrukciju dvorane.
Ravnateljica Milojka Rataić je u sklopu svečanosti sadašnjim i bivšim profesorima uručila zahvalnice za dugogodišnji rad u školi, koju je označila kao stup cijele zajednice.

Popratni program

– Škola je izmjenjivala lokacije, u školi su se izmjenjivale generacije učenika, a školu i danas pohađaju djeca i unuci bivših učenika. Srednja škola Konjščina je u ovih 70 godina pokazala da je stup naše zajednice te stoga i dalje zajedno jačajmo taj stup – na dobrobit ove i budućih generacija – zaključila je ravnateljica.
Okupljene je pozdravio i načelnik Konjščine Mirko Krznar te dugogodišnji ravnatelj Srednje Škole Konjščina Dragutin Petanjek, koji se osvrnuo na bogatu povijest Srednje škole Konjščina. U popratnom programu nastupili su učenici te sadašnji i nekadašnji profesori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba