USPJEŠAN VIKEND ZA ČLANOVE ATLETSKOG KLUBA IZ GORNJE STUBICE

Andrija Palička iz AK Rudolf Perešin juniorski prvak Hrvatske na natjecanju u Zadru, Zoran Komar prvi u utrci na pet kilometara u Velikoj Gorici

Objavljeno: 26.03.2018. JJ

Proteklog vikenda gornjostubički Atletski klub Rudolf Perešin sudjelovao je na dva natjecanja. U Zadru se održavalo Zimsko prvenstvo Hrvatske na kružnim stazama u kategorijama juniora i seniora. U juniorskoj konkurenciji, prvak Hrvatske postao je Andrija Palička iz AK Rudolf Perešin, s novim osobnim rekordom 4:06.98.
U Velikoj Gorici, na 26. polumaratonu, nastupilo je 163 natjecatelja. Pobijedio je Chebolei iz Kenije, a od članova AK Rudolf Perešin, Neven Čorko je u muškoj konkurenciji bio odličan sedmi s novim osobnim rekordom 1:20.06. U sklopu polumaratona održana je i utrka na 5 kilometara, na kojoj je pobijedio Zoran Komar iz AK Rudolf Perešin.
Atletska škola Dinjar Dražena nakon zimskih dvoranskih treninga nastavlja s radom na otvorenom. Treninzi će se odvijati na dvije lokacije, u Gornjoj Stubici i u Oroslavju. Pozivaju se odrasli i djeca koja su već bila na školskim natjecanjima, kao i svi koji žele ostvariti neki rezultat, da se priključe treninzima, bez obzira na to u kojem klubu treniraju. Treninzi počinju u Oroslavju u utorka, 3. travnja, u 18.30 sati kod nogometnog igrališta i održavat će se tri puta tjedno, u utorak, četvrtak i subotu. U Gornjoj Stubici treninzi počinju u srijedu, 4. travnja, u 18.30 sati kod sportskog centra. Prvih mjesec dana treninzi su besplatni!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba