ZAGORCI OPET UJEDINJENI ZA POMOĆ DJEVOJČICI KOJA BOLUJE OD SPINALNE MIŠIĆNE ATROFIJE

U humanitarnoj akciji za Tinu Bračun do sada prikupljeno 42.650 kuna

Objavljeno: 01.02.2018. JJ

Udruga distrofičara Krapina u suradnji s Malonogometnim klubom Jesenje i članovima navijača Dinama Krapinsko – zagorske županije protekle je nedjelje organizirala humanitarnu futsal utakmicu za svoju članicu Tinu Bračun koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Poseban žiro račun

U humanitarnoj akciji prikupljeno je 42.650 kuna, od čega 24 tisuće kuna od prodaje ulaznica, 4620 kuna licitacijama za dresove Malonogometnog kluba Jesenje i Futsal Dinama, 8510 kuna donacijama na utakmici, dok je 5520 kuna donacija uplaćeno na žiro račun, s danom 31. siječnja 2018. godine.
U tu svrhu otvoren je i poseban žiro račun, na koji se još uvijek mogu uplaćivati donacije za Tinu, sve do 9. veljače. Dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti u Udruzi distrofičara Krapina, a sva prikupljena sredstva, namijenjena Tininom liječenju, nakon zatvaranja računa bit će uplaćena na njezin žiro račun.

Zahvale organizatora

– Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj humanitarnoj akciji. Posebno hvala onima koji su se odazvali na utakmicu, na čelu s igračima Malonogometnog kluba Jesenje i Futsal Dinama, hvala ekipama koje su odigrale turnir prije same utakmice, hvala mažoretkinjama, hvala Miljenku Merkašu i Zlatku Krajcaru na kupnji dresova, hvala svim pravnim i fizičkim osobama na uplaćenim donacijama te lokalnoj zajednici na podršci i, naravno, medijima na praćenju – poručuju organizatori, Udruga distrofičara Krapina i zagorski Bad Blue Boysi, kao i Tinini roditelji.



I DRUGA HUMANITARNA AKCIJA POLUČILA ODLIČAN USPJEH

Zaposlenici devet humskih poduzeća za malenu Tinu prikupili 34.350 kuna

U humanitarnu akciju za sedmogodišnju Tinu Bračun uključili su se i gospodarstvenici s područja općine Hum na Sutli, gdje Tina živi. Humanitarna akcija “Zaposlenici humskih poduzeća za Tinu Bračun” provodila se od 21. do 28. siječnja, a uključilo se devet humskih poduzeća: Krklec trgovina d.o.o., BDF servis, Brenta, Impso d.o.o., GP Špiljak, Straža IMO d.o.o., Krklec metal, Straža plastika, Omco d.o.o. Prikupljeno je 34.350 kuna, a taj je novac namijenjen rehabilitacijskim tretmanima, s obzirom na to da Tina boluje od progresivne bolesti te je nužno očuvati njezinu sadašnju funkciju mišića dok ne dođe do realizacije liječenja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba