SURADNJA MUZEJA HRVATSKOG ZAGORJA I TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA KUMROVEC, DESINIĆ, ZAGORSKA SELA

Turistička destinacija “Po plavem trnaci” bit će predstavljena na središnjem turističkom sajmu u Sloveniji

Objavljeno: 31.01.2018. JJ

Na središnjem turističkom sajmu u Sloveniji, “Natour Alpe – Adria”, koji se održava od 31. siječnja do 3. veljače u sklopu Gospodarskog sajma u Ljubljani, Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela i Muzeji Hrvatskog zagorja, sutra će predstaviti turističku destinaciju “Po plavem trnaci”. Prezentacija će se održati u dvorani “Urška” s početkom u 11 sati.

Aktivni odmor

Na turističkom sajmu “Natour Alpe – Adria”, osim Slovenije, turističku ponudu predstavljaju turistički djelatnici Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Češke i drugih zemalja. Kako sajam promovira aktivni odmor u prirodi, uz mnogobrojne biciklističke, pješačke i konjičke staze, predstavnicima medija, turističkim agencijama te svim zainteresiranim posjetiteljima sajma, predstavit će se glavne prirodne i kulturno – povijesne atrakcije područja Kumrovca, Desinića i Zagorskih Sela – Muzej “Staro selo” Kumrovec, Dvor Veliki Tabor, Dvorac Miljana, kao i Muzeji Hrvatskog zagorja u cjelini i dr., manifestacije koje se održavaju tijekom godine te gastro i eno ponuda.
Predstavljanje na turističkom sajmu “Natour Alpe – Adria” organizira se u suradnji predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Ljubljani, kojeg vodi direktorica Metka Bradetić. Sudjelovat će načelnici Kumrovca, Desinića i Zagorskih Sela, ravnateljica Muzeja Hrvatskog zagorja, voditeljice Muzeja u Kumrovcu i Desiniću, predstavnica županijske Turističke zajednice, ugostitelji, vinari i drugi.

Cijela županija

U programu prezentacije turističke destinacije “Po plavem trnaci” sudjelovat će i Etno udruga “Zipka” te Plesna skupina “Veronika Desinićka”. Osim spomenutih turističkih atrakcija, na sajmu će se, kroz promotivne materijale i virtualnu vožnju biciklom, prezentirati cijela Krapinsko – zagorska županija. Želja turističkih djelatnika najzapadnijeg dijela Krapinsko – zagorske županije jest da se turistima iz Slovenije, koji ostvaruju najveći broj dolazaka i noćenja u Kumrovcu, Desiniću i Zagorskim Selima, zahvali na povjerenju te ih se potakne na ponovni dolazak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba