U PREVENTIVNO – REPRESIVNOJ AKCIJI PROTEKLOG VIKENDA ZAGORSKIM POLICAJCIMA POMAGALI RAJKO SUHODOLČAN I TOMISLAV GOLUBAN

Ukupno kontrolirano 186 vozača i utvrđeno 14 prekršaja – najviše nevezivanja sigurnosnim pojasom

Objavljeno: 28.12.2017. JJ

S ciljem zadržavanja razine sigurnosti cestovnog prometa na što je moguće višoj razini, na području cijele Hrvatske, pa tako i na području koje pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska, u subotu je provedena preventivno – represivna akcija nadzora vozača u smislu poštivanja propisa vezanih uz alkohol, korištenja sigurnosnih pojaseva, korištenja mobitela i poštivanja ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja u prometu.
Tijekom provođenja akcije, ukupno je kontrolirano 186 vozača, te je tom prilikom utvrđeno 14 prekršaja, od čega sedam nevezivanja sigurnosnim pojasom i sedam ostalih prekršaja. Kod ostalih 172 vozača nisu utvrđeni prekršaji, te su isti nagrađeni prigodnim poklonom.
U akciju su se uključile i poznate osobe, pa je tako policajcima u Zaboku pomagao Tomislav Goluban, a u Krapini Rajko Suhodolčan. Gosti akcije su vozačima koji nisu počinili prekršaj uručili prigodni poklon te im zahvalili što poštuju prometne propise i zaželjeli sigurnu vožnju i sretan put.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba