I SA ZAGORSKE STRANE SVE JE SPREMNO: Na Sljemenu se 3. i 4. siječnja održava još jedno izdanje FIS svjetskog kupa u slalomu

Karte za “Snježnu kraljicu” mogu se kupiti u Turističkom uredu Stubičkih Toplica, osigurano i parkiralište te transfer autobusima na Sljeme

Objavljeno: 28.12.2017. AB

Zagrebačko Sljeme početkom siječnja ponovo postaje okupljalište za natjecatelje svjetskog skijaškog kupa i sve ostale zaljubljenike u ovaj zimski sport. U slalomskoj utrci u srijedu, 3. siječnja nastupit će žene, a dan kasnije na crvenom spustu skijat će muškarci. Za sve posjetitelje slalomskih utrka, Općina Stubičke Toplice osigurat će parkiralište za osobne automobile i transfer autobusima na Sljeme.
U općinskom Turističkom uredu, na adresi Ulica Viktora Šipeka 24, moći će se kupiti i ulaznice za FIS Svjetski kup u slalomu na dane utrke i to od 8.30 do 16.30 sati.
– Ulaznice za žensku utrku dostupne su po 30 kuna za odrasle, dok su ulaznice za djecu od sedam do 15 godina 15 kuna. Cijena ulaznice za muški slalom je 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu, dok je cijena paketa ulaznica za obje utrke 60 kuna, a za djecu od sedam do 15 godina 30 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan – poručuju iz Turističkog ureda Stubičkih Toplica te dodaju da je 3. siječnja početak vožnje autobusa iz Stubičkih Toplica u 10 sati, budući da prva vožnja slaloma počinje u 13, a druga vožnja je na rasporedu u 16.30 sati. I u četvrtak je početak vožnje autobusa iz zone C – Stubičke Toplice u 10 sati, s time da prva vožnja slaloma na Sljemenu počinje u 12.45 sati, dok je start druge vožnje predviđen za 16.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba