PRIJAVITI SE MOGU OSOBE OD 15 DO 30 GODINA

Bira se 11 novih članova Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 19.12.2017. JJ

Budući da se mandat trećeg saziva Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije bliži kraju, Županijska skupština je na svojoj petoj sjednici donijela zaključak o objavi Javnog poziva za isticanje kandidatura za izbor članova novog saziva Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije. Sukladno objavljenom Javnom pozivu, kandidature za novi saziv mogu se dostaviti do 4. siječnja.

Pravo predlaganja

U obzir dolaze osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju između navršenih petnaest i trideset godina života, s prebivalištem na području Krapinsko – zagorske županije. Pravo predlaganja kandidatura imaju učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 50 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Županije.

Savjetodavno tijelo

Županijska skupština će na temelju pisanih i obrazloženih kandidatura izabrati 11 članova i 11 zamjenika članova koji će činiti četvrti saziv Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije.
Ostale informacije i obrasci potrebni za prijavu dostupni su na internetskoj stranici Krapinsko – zagorske županije. Županijski savjet mladih je savjetodavno tijelo Krapinsko – zagorske županije koje zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba