I OVE GODINE PROVODI SE PROJEKT “BETLEHEM OREHOVIČKI”

POZIV KREATIVCIMA: Pošaljite svoje radove za izlaganje na 12. Izložbi jaslica i anđela

Objavljeno: 09.12.2017. JJ

Osnovna škola Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog i Udruga “Angeljeki” i ove godine organiziraju tradicionalni projekt “Betlehem Orehovički”, u sklopu kojeg će se održati 12. Izložba jaslica i anđela. Cilj izložbe je objediniti likovno stvaralaštvo djece svih uzrasta, od vrtića do srednjih škola, kao i odraslih pojedinaca i čitavih obitelji oko svevremenske teme rođenja Isusa.

Tradicionalno i suvremeno

Motivi jaslica i anđela mogu biti načinjeni tradicijski, izrađeni korištenjem prirodnih materijala, ali i suvremenijim pristupom i materijalima, kombiniranjem različitih likovnih izraza, uključujući crtanje, slikanje, modeliranje u prostoru ili na plohi. Sudjelovati se može pojedinačno, ali i grupno, primjerice razredi ili obitelj. Svi dostavljeni radovi bit će izloženi i otvoreni javnosti u prostoru OŠ Stjepana Radića u Brestovcu Orehovičkom u nedjelju, 7. siječnja 2018. godine u 18 sati, a nagrade i pohvale dodijelit će se prilikom zatvaranja izložbe, na Saboru “Angeljeka”, u petak, 12. siječnja 2018. godine u 18 sati.

Do 3. siječnja

Svi zainteresirani svoje radove moraju dostaviti do 3. siječnja 2018., osobno ili poštom, potpisane (podaci o autoru, mentoru, ustanovi, mjestu) i zaštićene (umotane ili u kutiji).
Za sve informacije možete nazvati brojeve telefona (049) 238 149; 0992001001 (Zdenko Kobeščak) ili 0992164001 (Ljiljana Cvetko).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba