POČELE PRIPREME ZA NOVO IZDANJE NAJDUGOVJEČNIJEG MEĐUNARODNOG FESTIVALA KRATKOMETRAŽNOG FILMA

OTVORENE PRIJAVE: 16. izdanje Tabor Film Festivala održat će se od 5. do 8. srpnja 2018.

Objavljeno: 09.12.2017. JJ

Naš najdugovječniji međunarodni festival kratkometražnog filma, Tabor Film Festival, otvorio je prijave za kratkometražne filmove koji će ući u program međunarodne i domaće konkurencije na šesnaestom izdanju festivala, koje će se održati od 5. do 8. srpnja 2018. u Dvoru Veliki Tabor u Desiniću.

“Veronikina lubanja”

Na festival se mogu prijaviti kratkometražni filmovi svih rodova (animirani, dokumentarni, igrani, eksperimentalni) u trajanju do 30 minuta, nastali nakon 1. siječnja 2017. godine. Autorima najboljih filmova u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji bit će dodijeljeni festivalski trofeji “Veronikina lubanja” te novčane nagrade. Rok za prijavu je 15. veljače 2018.
Osim za Tabor, prijave su ujedno otvorene i za njegovog “mlađeg festivalskog brata”, 7. KIKI-ja, festivala filmova za djecu, koji će se održati od 24. do 28. travnja 2018. u Zaboku. Izbor filmova s KIKI-ja bit će prikazan u posebnom programu Tabor Film Festivala.
Detaljnije informacije o pravilima i uputama za prijave filmova možete potražiti na službenoj stranici festivala.

Simply the best

Razdoblje pripreme za novo i još bolje festivalsko izdanje obilježilo je još jedno priznanje za kvalitetu: Tabor Film Festival osvojio je nagradu Simply the Best Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa “Way to Croatia” u kategoriji manifestacija, u grupi “tematska događanja višednevnog trajanja”, za kreativnost i inventivnost sadržaja koji kroz različite načina umjetničkog izražavanja oblikuju jedinstven hrvatski festival i značajno doprinose atraktivnosti turističke ponude Zagorja.
Festivalska ulaznica ranograbilica po pretprodajnoj cijeni od 145 kuna (20€) može se kupiti do 15. siječnja 2018. preko sustava Entria na ovom linku. U cijenu karte ranograbilice uključen je kamp, za koji je obavezno rezervirati mjesto na [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba