LOPOVI U AKCIJI: ZAGORSKOJ POLICIJI PRIJAVLJENO PET KRAĐA

OPLJAČKANA ŽUPNA CRKVA U VELIKOM TRGOVIŠĆU: Ukraden novac i prijenosno računalo

Objavljeno: 15.11.2017. JJ

Policijska uprava krapinsko – zagorska zaprimila je prijave za pet krađa, te jedan pokušaj krađe. U noći s ponedjeljka na utorak u Donjoj Stubici na parkiralištu, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u osobni automobil te iz pretinca otuđio novac, oštetivši 58-godišnju vlasnicu osobnog automobila za nekoliko stotina kuna. Te se noći dogodila i krađa u Velikom Trgovišću. Nepoznati počinitelj nasilno je ušao u župnu crkvu iz koje je otuđio novac i prijenosno računalo, počinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.
41-godišnji hrvatski državljanin je pak prijavio kako mu je nepoznati počinitelj unatrag pola godine otuđio bicikl iz dvorišta kuće u Krapinskim Toplicama, čime je oštećen za nekoliko tisuća kuna, dok je 57-godišnji hrvatski državljanin prijavio kako mu je nepoznati počinitelj otuđio novčanik s osobnim dokumentima iz sobe u zdravstvenoj ustanovi u Krapinskim Toplicama, čime je oštećen za nekoliko stotina kuna. Također, iskoristivši odsutnost 80-godišnjaka, nepoznati je počinitelj otuđio novac iz nezaključane kuće, čime je oštećen za nekoliko tisuća kuna.
U Oroslavju se pak dogodio pokušaj krađe. Nepoznati je počinitelj nasilno ušao u trgovinu u vlasništvu poduzeća iz Donje Stubice, iz koje nije ništa otuđio.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba