TRADICIONALNE “VJEŠTIČJE IGRE” U ZABOKU

Mališani zaigrali vještičji hokej, jahali na metli i kušali delicije iz vještičje kuhinje

Objavljeno: 02.11.2017. JJ

Društvo Naša djeca Zabok 17. je godinu zaredom, povodom obilježavanja Noći vještica, organiziralo “Vještičje igre” u Parku Milana Prpića. Mališani su već nekoliko tjedana unaprijed pripremali kostime, kreacije i maske. Cilj je, naime, da se djeca maskiraju u svoje omiljene likove zajedno s roditeljima te da provedu vrijeme u zajedničkom druženju.
Osim u igri, mališani su uživali i u delicijama iz vještičje kuhinje. Volonterke DND-a pripremile su vještičje kolačiće i lizalice, a svatko je za uspomenu kući mogao ponijeti prigodni magnetić, lampion ili igračku te se osvježiti vještičjim koktelima.
Djeca su koristila rekvizite koji su se izrađivali na kreativnim radionicama DND-a Zabok, a igrali su “Prenošenje tikvica”, “Igru lampionima”, “Nahrani čudovište”, “Čudovišno kuglanje”, “Jahanje na metli” i “Vještičji hokej”. Sav prihod sakupljen dobrovoljnim prilozima namijenjen je ljetovanju djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, koje Društvo Naša djeca Zabok već dugi niz godina organizira zajedno s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog i Gradom Zabokom, u sklopu akcije “Grad Zabok – prijatelj djece”. Veseloj i zabavnoj atmosferi doprinijeli su i mnogobrojni volonteri i volonterke DND-a Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba