U OŠ “Pavao Štoos” u Kraljevcu na Sutli provedena policijska preventivna akcija “Poštujte naše znakove

Mali forenzičari, vozači i prometnjaci oduševljeno surađivali s policajcima iz Ravnateljstva i PU krapinsko – zagorske

Objavljeno: 29.10.2017. AB

U Osnovnoj školi “Pavao Štoos” u Kraljevcu na Sutli, policijski službenici Ravnateljstva policije i Policijske uprave krapinsko-zagorske, u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, proveli su preventivnu akciju “Poštujte naše znakove”.
Tijekom provedbe preventivne akcije, policajci su u suradnji s drugim institucijama i organizacijama civilnog društva na interaktivan način educirali i informirali učenike nižih razreda osnovnih škola iz Klanjca, Tuhlja, Kumrovca i Kraljevca na Sutli.
Mališani su se najviše radovali mobilnom poligonu “Jumicar”, gdje su se sami mogli upoznati s poteškoćama u prometu, kao vozači ili pješaci.
Policijski službenici Ravnateljstva policije u uvodnom djelu te umjetnici Mak teatra iz Zagreba kroz interaktivan način educirali su učenike o ponašanju u prometu, a na interaktivnim radionicama “Manje oružja”, “Mali forenzičari” i “Mali prometnjaci”, policajci Policijske uprave krapinsko – zagorske educirali su i informirali učenike na opasnosti kojima su izloženi u prometu.
U preventivnoj akciji “Poštujte naše znakove” svoje aktivnosti predstavili su i volonteri gradskog društva Crvenog križa Klanjec te pripadnici DVD-a Kačkovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba