Udruga mladih Feniks dodjeljuje nagrade iz volonterizma za 2017. godinu, za područje gradova Oroslavje i Donja Stubica te općina Stubičke Toplice, Veliko Trgovišće i Jakovlje

Najvolontere, organizatore volontiranja i volonterske akcije možete nominirati do 26. studenog

Objavljeno: 28.10.2017. AB

Udruga mladih Feniks, u sklopu Lokalnog volonterskog centra “Orkas” te uz podršku partnera i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, i ove godine dodjeljuje godišnje volonterske nagrade u pet kategorija: za najvolonterku ili najvolontera od 15 do 30 godina, za najvolonterku ili najvolontera starije od 30 godina, za najbolju organizaciju civilnoga društva, za najbolju ustanovu ili instituciju te za najbolju provedenu volontersku akciju.

Zakon o volonterstvu

Pozivaju se sve udruge, ustanove, institucije i poslovne organizacije na području gradova Oroslavje i Donja Stubica te općina Stubičke Toplice, Veliko Trgovišće i Jakovlje da nominiraju kandidate, organizatore volontiranja i volonterske akcije za dodjelu godišnje volonterske nagrade.
Prijedlog kandidata za dodjelu nagrade mogu podnijeti organizatori volontiranja opisani u sedmom članku Zakona o volonterstvu, a prijedlog mora sadržavati podatke o predlagatelju, podatke (životopis) o kandidatu, opis rada kandidata s obrazloženjem te dokumentaciju koja potvrđuje da kandidat ispunjava kriterije i uspješnost djelovanja u području za koje se dodjeljuje nagrada.

Dan volontera

Prijedlozi se podnose na e-mail adresu [email protected] do 26. studenog 2017. godine, a odabrani kandidat će o konačnoj odluci biti pismeno obaviješten te će ista obavijest biti objavljena na internetskoj stranici Udruge mladih Feniks i na Facebook stranici Lokalnog volonterskog centra ”Orkas”. Nagrade će se dodijeliti na Festivalu volonterizma, koji će se održati povodom međunarodnog dana volontera 5. prosinca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba