Pune ruke posla za dežurne službe u Zagorju

FOTOGALERIJA: Čak 20 vatrogasaca četiri sata gasilo požar na gospodarskom objektu u Martincu Orehovičkom, jedan zatražio liječničku pomoć

Objavljeno: 28.10.2017. AB

Prema informacijama koje je prikupio županijski centar 112 Krapina, u petak i u noći na subotu, na području naše županije dogodilo se više prometnih nesreća. U Martincu Orehovičkom u petak je oko 15.30 sati izbio požar na gospodarskom objektu, koji su ugasili pripadnici ZJVP Zabok, DVD-a Brestovec Orehovički i DVD-a Bedekovčina, koji su na intervenciju izašli su ukupno četiri vozila i 20 vatrogasaca.
– Kako je gospodarski objekt bio pun sjena, plamen je bio zagušen, uz jak dim. Gašenje je zahtijevalo prevrtanje i polijevanje vodom sijena – napisali su iz DVD-a Bedekovčina na svom Facebook profilu. Zbog disanja dima jedan je vatrogasac zatražio liječničku pomoć.

Nisu mirovali ni drugi vatrogasci – Vatrogasci ZJVP izašli su tako na tehničku intervenciju ispiranja kolnika od ulja i nafte u Lazu Bistričkom, a uklanjali su i stabla s kolnika u Kraljevcu na Sutli i u Velikoj Petrovagorskoj. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a uzrok i nastala šteta od požara se ispituju. Noćas oko 2:05 sati izbio je požar na osobnom vozilu u Krapinskim Toplicama. U 2.36 sati ugasili su ga vatrogasci ZJVP Zabok i DVD-a Krapinske Toplice. Uzrok i šteta od požara se također još ispituju.

U Gornjoj Stubici pak je osobni automobil podletio pod vlak, srećom odmah nakon izlaska sa željezničke stanice, pa je nastala samo materijalna šteta. U Mokricama je došlo do sudara teretnog i osobnog vozila, a u Krapini i Bedekovčini do sudara dva osobna vozila, u sve tri nesreće također je nastala samo materijalna šteta.

FOTO: DVD Bedekovčina

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba