DONJA STUBICA: Radi se na dobivanju novca za projektnu dokumentaciju za obnovu tri društvena doma

INVESTICIJA VEĆA OD MILIJUN KUNA: Pustodol, Donji Matenci i Grabrina domovi su na kojima će se sanirati krovišta, fasade, vanjska stolarija i sustavi grijanja

Objavljeno: 24.10.2017. AB

U Gradu Donja Stubica radi se na dokumentaciji, pomoću koje će se uz pomoć Zagorske razvojne agencije, preko Ministarstva regionalnog razoja, tražiti sufinanciranje projektne dokumentacije za sanaciju društvenih domova u Pustodolu, Donjim Matencima i Grabrini.
– Nakon izrade projektne dokumentacije, prijavit ćemo za projekt sanacije tih domova na Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, plus vrtić, jer za sad još nemamo odluku Ministarstva poljoprivrede za Mjeru 7.4.1., na koju je prijavljena dogradnja i sanacija vrtića. Nismo sigurni da ćemo kroz tu mjeru dobiti dovoljno novca za vrtić, zato ćemo ga pokušati prijaviti i na druge dostupne mjere – objasnio nam je gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić.
Investicija sanacije sva tri doma prelazi milijun kuna, a radi se o kompletnoj sanaciji krovišta, toplinskim ovojnicama, novim prozorima i vratama te sustavima grijanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba