ZAVRŠENA AKCIJA “ZLATNA JESEN ZABOČKA”

Dodijeljena priznanja građanima koji brižnim uređenjem okućnica, vrtova, balkona i cvjetnjaka doprinose ljepšem izgledu grada

Objavljeno: 09.10.2017. JJ

U Zaboku je održana dodjela priznanja najuspješnijim građankama i građanima za lijepo uređenje i brigu o okolišu, u sklopu akcije “Zlatna jesen zabočka”. Akciju je po 24. put organizirao Odbor za ekologiju Grada Zaboka, kako bi nagradio i istaknuo one građanke i građane koji brižnim uređenjem okućnica, vrtova, balkona i cvjetnjaka doprinose ljepšem izgledu ne samo svog doma, već i grada. Svečanosti je nazočio zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek, koji je čestitao nagrađenima te je istaknuo da je “Zlatna jesen zabočka” vrlo vrijedna inicijativa s dugogodišnjom tradicijom. Nazočili su i gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, njegova zamjenica Valentina Đurek te predsjednica Odbora za ekologiju Grada Zaboka.
Nagrađeni u akciji “Zlatna jesen zabočka” su: Marija i Ivan Očić, Irena Futivić, Ljiljana Franjčec, Željka Gašparić, Karmen Telišman, Ankica Medved, Dominik Lisak, Ivanka i Ivan Damjanović, Antonija Piljek Papišta, Silvana Filipaj, Katica Dugorepec, Ljiljana Dugorepec, Marija i Miroslav Martinić, Anita Kobelščak, Jela Zeba, Štefanija Mraz, Barica Belina, Božica i Zlatko Tarade, Agata Hrastinski te Željka i Dubravko Sinković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba