PUNE RUKE POSLA ZA DEŽURNE SLUŽBE U PROTEKLA 24 SATA

Nalet vozila na pješakinju i biciklista, požar kuće u Radoboju i nesreća na radu u Zaboku

Objavljeno: 05.10.2017. JJ

Prema izvješću Županijskog centra 112 Krapina, u protekla 24 sata zaprimljeno je ukupno 107 poziva. Između ostaloga, evidentirane su četiri prometne nesreće. U Zlatar Bistrici se dogodio nalet osobnog vozila na pješakinju, dok je u Krapini osobno vozilo naletjelo na biciklista. Nesreća se dogodila oko 14.10 sati, a do nje je došlo kada je 75-godišnji hrvatski državljanin osobnim automobilom oduzeo prednost prolaska 62-godišnjem biciklistu, te ga prednjim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu bicikla. Tom prilikom biciklist je pao na prednji dio automobila, a potom i na kolnik, uslijed čega je zadobio teške tjelesne ozlijede. Dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom – u Donjoj Stubici sudar dvaju osobnih vozila i u Bedekovčini sudar kombija i osobnog vozila.
Intervenirali su i vatrogasci. Oko 17.40 sati došlo je do manjeg požara u prostoriji podruma obiteljske kuće u Radoboju, u vlasništvu 50-godišnjeg hrvatskog državljanina. Do požara je došlo uslijed kratkog spoja i iskrenja neizoliranih vodiča električne energije, a materijalna šteta se procjenjuje na oko tisuću kuna. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Krapina i DVD-a Radoboj, a na sreću nije bilo ozlijeđenih osoba. U hali poduzeća “Dunapack” u Zaboku oko 23.55 sati dogodila se nesreća na radu. Do nesreće je došlo kada se 33-godišnjem hrvatskom državljaninu zaglavio stroj, koji je on pokušao odblokirati nogama, uslijed čega mu je pokretna traka prikliještila noge. Liječnička pomoć pružena mu je o Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter