JEDINSTVENA ATRAKCIJA PO PRVI PUTA U KRAPINI

AUTO KINO: Pogledajte film “Pirati s Kariba: Salazarova osveta” iz udobnosti svog limenog ljubimca

Objavljeno: 01.09.2017. JJ

Po prvi puta ove godine, ususret Tjednu kajkavske kulture, u Krapini će se večeras otvoriti jednodnevno Auto kino, na lokaciji igrališta Osnovne škole Augusta Cesarca, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina i pod pokroviteljstvom Grada Krapine. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Airscreen platno

Prostor Autokina otvara se u 19.30 sati, a projekcija filma započinje oko 21 sat. Preporučuje se raniji dolazak, kako bi se izbjegle gužve oko ulaza u prostor auto kina. Prikazuje se ovogodišnji ljetni kino hit, “Pirati s Kariba: Salazarova osveta”, i to na velikom airscreen platnu. Zvuk se hvata radijskim prijemnikom u automobilu, preko zasebne radijske frekvencije. Zvuk će se čuti i vani, preko nekoliko zvučnika postavljenih na samom igralištu. Uz glazbeni program prije početka projekcije, posjetitelje očekuju i bogata ponuda pića te nezaobilazne kokice.

Dovoljna i dekica

Dobrodošli su i oni koji nemaju automobil.
– Poseban je doživljaj pogledati film iz udobnosti svog automobila pod zvjezdanim nebom sa svojim odabranim društvom. Ako nemate automobil ili ne uspijete uhvatiti mjesto, možete doći i bez limenog ljubimca. U tom slučaju, bit će vam dovoljna dekica, s kojom možete sjesti na okolnu zelenu površinu i uživati u filmu – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba