Projekcijom filma “Uzbuna na Zelenom Vrhu”, u Krapinskim Toplicama svečano otvorena 19. po redu Škola medijske kulture “Dr. Ante Peterlić”

Vera Robić – Škarica: Nije se dogodilo da se polaznik Škole nije vratio na barem jedan program

Objavljeno: 19.08.2017. AB

 

Projekcijom filma “Uzbuna na Zelenom Vrhu”, redateljice Čejen Černić, sinoć je svečano otvorena 19. po redu Škola medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” u Krapinskim Toplicama.

Škola kao najopširniji izvaninstitucionalni filmski obrazovni program, u 10 dana okuplja brojne filmske stručnjake i stotinjak polaznika koji osim što promišljaju o filmovima, pohađaju i praktične radionica na kojima kreiraju vlastite filmove te sudjeluju u dva teorijska seminarska programa. Posjetiteljima se na svečanom otvorenju obratila voditeljica Škole Vera Robić-Škarica:
– Medijska Škola je mjesto susreta, razmjene te stjecanja znanja i vještina, a sa sigurnošću mogu tvrditi da se nije dogodilo da se polaznik Škole nije vratio na barem još jedan ili više programa – istaknula je Vera Robić – Škarica.
Ove godine 19. Škola medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” održava se od 18. do 28. kolovoza.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter