ZAVRŠILA JE JOŠ JEDNA SEZONA KOŠARKAŠKOG KLUBA KRAPINA

“Ponosni smo na naše igračice, igrače i trenere koji su svojim trudom i radom ostvarili odlične rezultate”

Objavljeno: 06.06.2017. Jelena Jazbec

Završila je još jedna sezona Košarkaškog kluba Krapina. Juniorke i juniori odradili su gotovo 250 treninga i zajedno odigrali 40-ak utakmica. Juniorke su ostvarile najbolji rezultat kluba u zadnjih nekoliko godina. Predvođene trenericom Matejom Martinić, ušle su u prvu Juniorsku ligu. Svu konkurenciju “pomele” su i na listi strijelaca. Vlatka Bilal najbolji je strijelac lige s postignutih 165 poena u osam utakmica, prate je Jana Hršak na četvrtoj poziciji sa 107 poena u osam utakmica, Tina Klasić na šestoj poziciji s 82 poena u osam utakmica i Lana Horvat na jedanaestoj poziciji sa 62 poena u osam utakmica.

Prvi strijelac

Kadeti Krapine u VI. Kadetskoj ligi ostvarili su odlično četvrto mjesto s omjerom 11 pobjeda i sedam poraza iza ekipe Šanca, koja u cijelo sezoni nije imala ni jedan poraz, iza ekipe Pešće Cedevite, koja je također dominirala tijekom čitave sezone te iza ekipe Ivanića, koja je ostvarila treće mjesto savladavši kadete Krapine i time stvorila bod prednosti u konačnom poretku. U kadetskoj sezoni mogu se istaknuti i najbolji strijelci: Martin Mlinarić, koji je bio na petom mjestu liste strijelaca, s postignutih 289 poena u 17 utakmica, zatim Daniel Strehovec, na sedmom mjestu s postignutih 266 poena u 17 utakmica te Lovro Čižmek, na 23. mjestu, s postignuta 124 poena u 12 utakmica.
Nakon završene kadetske sezone, većina igrača nastavila je igrati u IV. Mlađoj kadetskoj ligi. Oni su u sezoni ostvarili omjer od 10 pobjeda i četiri poraza. Prvi strijelac lige bio je Daniel Strehovec s postignutih 330 poena u 12 utakmica (27,5 poena po utakmici), prate ga Leon Hojski na petnaestoj poziciji s postignutih 120 poena u osam utakmica (15 poena po utakmici) i Martin Benc na šesnaestoj poziciji, s postignutih 118 poena u deset utakmica.

Najmlađi članovi

Prve poene postigli su i najmlađi članovi: Hrvoje Strehovec 67 poena u 12 utakmica, Noa Konjić 40 poena u 12 utakmica, Žan Gregurović 34 poena u osam utakmica i Marko Halužan 18 poena u 10 utakmica.
– Na samom kraju moramo reći da smo izuzetno ponosni na sve naše igračice, igrače i trenere koji su svojim trudom i radom ostvarili gore navedene rezultate. Naravno želimo se zahvaliti svim sponzorima koji su financijski pomogli klubu tijekom sezone, svim roditeljima koji su vrijedno pratili svoje igračice i igrače te svima ostalima koji su na bilo koji način pridonijeli ostvarivanju ovih rezultata – poručili su iz KK Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba