Srebrnarnica dobila zlatni sjaj

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: U Argentumu od sada i zlatni nakit – iskoristite do 25 posto popusta!

Objavljeno: 12.05.2017. zagorjeinternational

Sezona je pričesti, krizmi, vjenčanja i krštenja, a kako biste poklonili idealan dar, svratite u ARGENTUM srebrnarnicu u Zaboku kod Autobusnog kolodvora na adresi Josipa Broza Tita 2, jer od sada u ponudi imaju i zlatni nakit!

Zbog širokog asortimana, većinom hrvatske proizvodnje, u Argentumu ćete lako odlučiti što darovati najbližima za rođendane i ostale posebne dane. Do kraja ovog mjeseca aktualni su i popusti do – 25 posto, koji vrijede bez obzira na način plaćanja.

Kad vam je cilj kupiti poklon koji istovremeno nosi i emocionalnu i dugoročnu vrijednost, najbolje rješenje je nakit izrađen od plemenitih kovina, srebra ili zlata, kao i satovi renomiranih proizvođača suvremenog dizajna.

 

Stoga, podijelite radosne trenutke s najbližima, a obradujte ih sjajnim detaljima s motivom srca, znaka beskonačnosti, anđela, križića ili drugih popularnih te tradicionalnih motiva. Iskoristite popuste u srebrnarnici Argentum i po sniženim cijenama pronađite zaručničko prstenje ili burme, ali i poklone u obliku zlatnika i srebrnjaka za svaku priliku, kojima uvijek možete predivno opisati koliko Vam je netko blizu srca. Ogrlica ili narukvica, samo su neki od detalja kojima možete koliko vam je stalo do djece ili unuka, prijatelja i voljenih, a povodom mature darujte nakit koji će označiti početak samostalnog života, odabira zanimanja i daljnjeg studiranja.

 

Dodijelite pečat svakom velikom trenutku, jer upravo će se oni pamtiti i prepričavati kad vrijeme odmakne. Darujte hrvatski proizvod i njegovu vrijednost učinite posebnom kao što je i dan koji slavite. Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslaviti velike datume i emocije istih zabilježiti trajno – ne postoji ništa ljepše! Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

 

 

Više informacija potražite na: www.argentum.hr ili u Argentum srebrnarnici u Zaboku, na adresi: Josipa Broza Tita 2, kod Autobusnog kolodvora, kontakt: 049/223-837.
Donosimo Vam pregled najtraženijih artikala iz Argentuma, a na istaknute cijene odobravaju se aktualne pogodnosti u poslovnici: do – 25 posto popusta.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba