Turistički djelatnici u Zagorju

Poslovno – turistička burza u Mariji Bistrici okupit će 120 sudionika iz sedam zemalja

Objavljeno: 22.11.2016. Jelena Jazbec

Danas u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici, uz domaćinstvo Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije, započinje Poslovna turistička burza PUT, tradicionalni hrvatski godišnji susret poslovnih subjekata iz sektora putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih odredišta.

Predstavljanje ponude

PUT se svake godine održava u drugoj destinaciji u Hrvatskoj, a cilj ovog događaja je predstavljanje hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim organizatorima putovanja te njihovo upoznavanje s novostima i programima pripremljenima za turističku 2017. godinu. Ovogodišnje izdanje okupit će 120 sudionika te 80-ak poslovnih subjekata, iz sedam zemalja – Bosne i Hercegovine, Italije, Češke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Srbije.

“Simply the best”

U okviru Burze, sutra će se održati svečana dodjela tradicionalnih godišnjih nagrada “Simply The Best” za 2016. godinu, koje zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia. Nagrade se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost, te razvoj i unapređenje turističke destinacije.
U četvrtak, zadnjeg dana Poslovno turističke burze, održat će se okrugli stol na temu “Vjerski turizam – stanje i perspektive”, te prezentacije najboljih primjera iz prakse – Duhovnog centra Lužnica, Agencije A.T.I. Pula i Turističke zajednice općine Marija

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba