Uspješni mladi zagorski plivači

Olimpovci se iz Koprivnice vratili sa 17 medalja

Objavljeno: 07.11.2016. mladenmandic

Plivačice i plivači Olimpa iz Zaboka nastupili su proteklog vikenda na Sedmom plivačkom kupu grada Koprivnice, koji je održan uz Dan grada na 25 metarskom zatvorenom bazenu. Organizator jednodnevnog natjecanja za najmlađe kategorije bio je Plivački klub Cerine. Nastupilo je 340 plivačica i plivača iz 13 plivačkih klubova.

18 natjecatelja

Plivački klub Olimp Zabok pod stručnim vodstvom sportskog direktora Ivice Androića i trenerice Maje Martinić, nastupio je s 18 natjecatelja, šest djevojčica i 12 dječaka, a osvojili su ukupno 17 medalja, od toga 11 zlatnih, tri srebrne i tri brončane. Najbolji pojedinci s četiri osvojene medalje bili su Mia Hren, Patrik Erceg i najmlađi Toto Šipek Glavač. U B kategoriji, Patrik Erceg osvojio je zlato na 50 leptir i 100 slobodno, srebro na 50 slobodno i broncu na 50 prsno. Mauro Šipek Glavač osvojio je broncu na 100 slobodno. U C kategoriji, Mia Hren osvojila je zlato na 50 slobodno, 50 prsno, 100 slobodno i srebro na 50 leptir. Jana Pavalić bila je zlatna na 50 leptir, 50 leđno i srebrna na 100 slobodno. Leon Novak osvojio je broncu na 50 slobodno. U kategoriji D, Toto Šipek Glavač osvojio je zlato na 50 slobodno, 50 leptir, 50 leđno i 100 slobodno.

Uspješni i drugi

Osim njih, zapažene rezultate ostvarili su i Vanja Bartol, Luka Žmegač, Petar Pavalić, Gašpar Futivić, Lori Šipek Glavač, Lovro Gorupić, Noa Benčić, Andrija Anić, Roko Damiani, Viktor Ostriž, Gita Vlahek i Lea Piljek. Već idućeg vikenda Olimpovce očekuje Međunarodni plivački miting u Celju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba