Stubičke Toplice

Županijska udruga računovođa svečano proslavila 60. rođendan

Objavljeno: 29.10.2016. Alen Brodar

 

Županijska udruga računovođa i financijskih djelatnika “Zagorje“, u Stubičkim Toplicama svečano je proslavila 60 godina neprekidnog uspješnog rada i djelovanja na području Krapinsko – zagorske županije, kao i Dan računovođa.

Dodjela priznanja

U sklopu proslave, dodijeljena su priznanja fizičkim i pravnim članovima Udruge, pokrovitelju – Krapinsko – zagorskoj županiji, Hrvatskoj zajednici računovođa i financijskih djelatnika i njezinim članovima, kao i udrugama računovođa i financijskih djelatnika s kojima Udruga već tradicionalno ima prijateljske odnose dulji niz godina.
Priznanja su dobili sljedeći članovi Udruge “Zagorje“: Stjepan Lesičar, bivši predsjednik Udruge, Darinka Svetec – Kralj, sadašnja predsjednica te Barbara Lež i Katica Huić, dugogodišnje tajnice Udruge.
Predsjednica Županijske udruge računovođa i financijskih djelatnika Darinka Svetec – Kralj zahvalila je svim gostima na upućenim lijepim riječima i željama, kao i svim članovima i suradnicima koji su na bilo koji način pridonijeli i sudjelovali u razvoju i napretku Udruge, a time i računovodstveno – financijske struke. Svečanu proslavu svojim su nastupima uveličali mješoviti pjevački zbor KUEU-a “Kaj“ iz Zlatar Bistrice, na čelu s predsjednikom Leonardom Fulirom, te “Črleni lajbeki“, koji su goste zabvljali do dugo u noć.

Uvaženi gosti

Proslavi su prisustvovali Jasna Petek, zamjenica župana za društvene djelatnosti Krapinsko – zagorske županije, Danimir Gulin, potpredsjednik Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika, Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta Zagreb, Dragutin Kozina, zamjenik gradonačelnika Krapine, Žarko Ivančić, predsjednik Gradskog vijeća grada Zaboka, Dragica Kutnjak, predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Zagreb, Branimir Marković, predsjednik Udruge računovođa i financijskih djelatnika Osijek i Marina Lovrić, predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Karlovac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba