“Ljubav je na selu”

“Pokazujući mlaznicu držao sam se samo struke, a kako su cure to protumačile, to je njihova stvar”

Objavljeno: 26.10.2016. mladenmandic

Igrom slučaja, nakon sinoćnjeg emitiranja epizode RTL-ove emisije “Ljubav je na selu”, naglo je porasla popularnost i tuheljskim vatrogascima tj. njihovom zapovjedniku Zdravku Šurini.

– Joj, cijeli dan me danas zoveju na mobitel i pitaju me kak’ sam to Alojzovim curama objašnjaval kako se to stručno barata vatrogasnim crijevima i mlaznicama – rekao nam je Šurina, dodajući da je praktična demostracija pred kamerama trajala je puna tri sata.

Dizanje mlaznice

– Kad sam dignuo mlaznicu, jedna od Lojzekovih cura aludirajući na “onu mušku stvar”, rekla je kako ih ima svakakvih – kratkih, dugih, tankih i debelih. Jednostavno, videl’ sam da je dobro upoznata s vatrogasnom strukom i vatrogasnom opremom. Budući da je Alojz godinama vatrogasac našeg DVD-a Tuhelj, Anja me pitala s kakvim crijevima, Alojz kao iskusni vatrogasac, najbolje barata. Odgovorio sam kako sa svim crijevima odlično barata te je kao vatrogasac uvijek napadački raspoložen. Radi se o jednom marljivom, dobrom i poslušnom članu našeg DVD-a s kojim nikad nije bilo nikakvih problema. Ja sam se strogo držao samo vatrogasne struke, a kako su to cure protumačile, to je njihova stvar. Rekao sam samo istinu i ne znam zakaj me danas svi zovu i zafrkavaju – rekao nam je Šurina.

Završil bu s četvrtom

Na pitanje koja bi cura Alojzu najbolje odgovarale, bez razmišljanja je rekao da bi to sigurno od one tri kaj je dopeljal, bila Snježana, no koliko je čuo, od svega toga ne bu ništ’ i mogao bi ipak završiti s jednom četvrtom curom iz showa. Upitali smo i Alojza koja bi to mogla biti, no rekao nam je kako je to zasad još uvijek tajna.

 

VIDEO: http://www.rtl.hr/video/ljubav-je-na-selu/131053/poduke-o-vatrogascima-i-tehnikama/

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba