Udruga Feniks iz Oroslavja

Traži se deset volontera za instrukcije djeci iz socijalno ugroženih obitelji

Objavljeno: 03.10.2016. mladenmandic

Udruga mladih Feniks, u partnerstvu s gradovima Oroslavjem i Donjom Stubicom te općinom Stubičke Toplice, Osnovnom i Srednjom školom Oroslavje, Centrom za socijalnu skrb Donja Stubica, uz financijsku podršku Ministarstvo socijalne politike i mladih, provodi projekt “Lokalni volonterski centar Orkas”. Traže desetak volonterki ili volontera koji će pružiti pomoć u učenju, odnosno instrukcije, djeci iz socijalno i materijalno ugroženih obitelji s područja Oroslavja, Donje Stubice i Stubičkih Toplica.

Jednom tjedno

Djeca će biti učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole i prvog do četvrtog razreda srednje škole, a predmeti iz kojih će se održavati instrukcije ovisit će o trenutnim potrebama učenika. Volonteri trebaju biti vrlo dobri ili odlični učenici srednje škole, studenti, visokoobrazovane osobe, imati afinitet te strpljenje za rad s djecom. Volontira se radnim danom, jednom u tjedan dana ili jednom u dva tjedna, cijelu školsku godinu 2016./2017., u trajanju od 1,5 sati ili 2 sata po susretu. Mjesto volontiranja je Oroslavje – Udruga mladih Feniks – prvi kat Oro tržnice.

Do 15. listopada

Svaki volonter/ka će za volontiranje dobiti upis odrađenih volonterskih poslova i sati u volontersku knjižicu, volonterski ugovor, volontersku knjižicu, ako je ne posjeduje, mogućnost izdavanja Potvrde o kompetencijama stečenim volontiranjem, pomoć i savjet stručnih osoba koje će volonterima biti podrška kroz vrijeme volontiranja. Zainteresirani se mogu prijaviti u prostorijama Udruge do 15. listopada, gdje će popuniti prijavnice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba