Tjedan kulture zabave i sporta

Večeras dječji “Prvi glas Zagorja”, sutra prva večer festivala za odrasle, te nastupe Šarmera, Vigora i Bumeranga

Objavljeno: 25.08.2016. mladenmandic

U Svetom Križu Začretju nastavlja se ovogodišnji Tjedan kulture, zabave i sporta. Večeras će se nakon otvorenja izložbe “Inspirited by” u zgradi Općine u 19 sati, od 19.30 na Trgu hrvatske kraljice Jelene održati Dječji festival “Prvi glas Zagorja”. U 21 sat započet će Jazz večer uz “Local Jazz Combo” i Adalberta Turnera Jucija, u 22 sata je koncert grupe “La Gaf”. Na igralištu NK Jedinstvo, sve posjetitelje zabavljat će pak Tamburaški sastav Arka.
Program svetokriškog Tjedna nastavlja se sutra tijekom dana u Roses Outlet Centru pojedinačnim prvenstvom Hrvatske u odbojci na pijesku, a u 20.30 sati održat će se prva večer Festivala „Prvi glas Zagorja“. U kasnim večernjim satima, poslije 22 sata, program se nastavlja na Trgu hrvatske kraljice Jelene uz grupu Bumerang, te na igralištu NK Jedinstvo uz grupu Vigor i Šarmere.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter