UPISI U JESENSKOM ROKU

U zagorskim srednjim školama ostala još 173 mjesta, najviše u SŠ Konjščina

Objavljeno: 21.07.2016. Alen Brodar

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je okviran broj slobodnih mjesta za jesenski rok, dok se službena objava slobodnih mjesta očekuje 14. kolovoza. Osam dana kasnije, 22. kolovoza, počinju prijave u sustav i prijave obrazovnih programa, a 23. kolovoza završavaju prijave obrazovnih programa koji zahtijevaju dodate provjere.

Konačne ljestvice

Kada završe provjere, 26. kolovoza završavaju prigovori na eventualne netočne podatke u sustavu, a tog će se datuma s liste brisati kandidati koji nisu zadovoljili preduvjete.
Odabir obrazovnih programa u jesenskom roku zaključit će se 29. kolovoza, dok će konačne ljestvice biti poznate 1. rujna.
Inače, u hrvatskim srednjim školama nakon ljetnog upisnog roka ostalo je slobodno 6826 upisnih mjesta – najviše u Gradu Zagrebu, a najmanje u Međimurskoj županiji.

Devet škola

U Krapinsko – zagorskoj županiji, za jesenski upisni rok ostala su 173 slobodna upisna mjesta. Zabočka Gimnazija ima dva mjesta u jezičnoj gimnaziji, Srednja škola Krapina ima 17 nepopunjenih mjesta, SŠ Oroslavje 14 mjesta, u SŠ Zlatar može se upisati još devet učenika, i to u opću gimnaziju, u SŠ Pregrada sedam učenika, SŠ Zabok njih 23, a u zabočki ŠUDIGO 26. Srednja škola Bedekovčina ima još 12 slobodnih mjesta, dok Srednja škola Konjščina na jesen može upisati još 31 učenika i to za vodoinstalatera, elektromehaničara, autoelektričara, prodavača i komercijalista.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba