Tuheljske Toplice

Održana edukacija volontera Društava “Naša djeca”

Objavljeno: 14.07.2016. mladenmandic

U Termama Tuhelj u Tuheljskim Toplicama održane su dvije aktivnosti Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske – edukacija volontera u sklopu projekta društvene odgovornosti Saveza i tvrtke NIVEA “Neka odrastanje bude dječja igra“ te Ljetna škola Saveza DND – Savjetovanje za dužnosnike.

50-ak volontera

Edukaciju volontera otvorila je dopredsjednica Saveza Sonja Borovčak, a sudionike edukacije pozdravila je i pročelnica za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade Krapinsko – zagorske županije Martina Gregurović Šanjug. U sklopu projekta, održane su likovno – kreativne i dramsko – lutkarske radionice, a osiguran je novac za edukaciju 50-ak volontera s područja cijele Hrvatske.
Ove su godine organizirana tri programa edukacije – dva likovno – kreativna seminara, jedan za djecu mlađe dobi na temu igračaka i jedan za djecu starije dobi, na temu likova iz dječje književnosti, mitova, legendi i predaja hrvatskih regija.

Izrađeno 120 igračaka

Na radionici je izrađeno preko 120 različitih igračaka, predstavljeni su radovi obiju radionica te izvedena jedna dramska i jedna lutkarska prezentacija. Kao rezultat ovih kreativnih seminara, uslijedit će besplatne radionice za roditelje tijekom rujna i listopada te kreativne radionice za djecu i roditelje u Društvima “Naša djeca”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba