Dugogodišnje prijateljstvo

KUD “Ljudevit Gaj” Mače i Limena glazba DVD-a Mače ove subote nastupaju u Jarmini

Objavljeno: 15.06.2016. Jelena Jazbec

Starija folklorna sekcija KUD-a “Ljudevit Gaj” Mače i Limena glazba DVD-a Mače ove će subote gostovati u Jarmini, gdje će nastupiti na svečanom koncertu proslave 40 godina postojanja i djelovanja KUD-a “Zvonko Ban” Jarmina. Folkloraši će uz pratnju tamburaša izvesti pjesme i plesove Hrvatskog zagorja, prikazane u koreografiji “Zlatnim srpom, z belimi rukami”, dok će limena glazba izvesti nekoliko popularnih kajkavskih skladbi.
Mačanske udruge održavaju dugogodišnje prijateljstvo s općinom Jarmina, u kojoj živi mnogo Zagoraca, a svoju potporu pruža i Općina Mače.
U mačanskom KUD-u trenutno su u tijeku pripreme za ovogodišnju 35. Tamburašku noć, koja će se održati od 7. do 10. srpnja, a najavljen je nastup Tamburaškog sastava Begini.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba